zo 02 jun. | De Zonneruiters/ Stichting Bosch en Vaar

Demodag

Time to shine voor onze Zonneruiters en Zonnepaarden op onze demodag! De hele dag door kun je kijken naar super toffe demonstraties en natuurlijk is er ook weer een loterij waarmee je dit jaar 3 privélessen op je favoriete pony kunt winnen! Kom dus vooral langs! (registratie is niet nodig!)
Registration is Closed
Demodag

Tijd en locatie

02 jun. 2019 12:00 – 16:00
De Zonneruiters/ Stichting Bosch en Vaar, Van der Duyn van Maasdamstraat 4, 2012 MV Haarlem, Netherlands

Over het evenement

De naam zegt het al - tijdens de demodag laten we iedereen graag zien wat onze Zonneruiters allemaal kunnen met onze Zonnepaarden.

Kom langs om kennis te maken, om onze paarden te aaien, om te zien wat onze nieuwbouwplannen zijn, of voor gewoon een gezellige middag! Alle opbrengsten van deze dag komen geheel ten goede van de verbouwing, zodat we de manege een nóg fijnere plek kunnen maken voor mens en dier!

De Demonstraties:

12.00 uur - Carrousel demo;

12.30 uur - Grondwerk challenge;

13.00 uur - Carrousel demo;

13.30 uur - Grondwerk demo door Marloes;

14.00 uur - Rijden op alleen de neckrope, door onze zondagsruiters;

14.30 uur - Zondagsruiteren met Emma en Lizzy;

15.00 uur - Springdemo

De Loterij

Ook dit jaar kun je weer loten kopen voor onze loterij (2 euro per stuk) en daarmee leuke prijzen winnen. Jong en oud, leden en niet-leden kunnen een (of meerdere) lot(en) kopen voor de loterij en meedingen naar de volgende prijzen:

1e prijs: grote vers gebakken appeltaart + Zonneruiters (cap) tas + cadeaubon Meneer Paprika

2e prijs: kleine vers gebakken appeltaart + Zonneruiters (cap) tas

3e prijs: Zonneruiters (cap) tas

Maar dit jaar kun je ook kans maken op:

DE SUPER HOOFDPRIJS - 3 PRIVÉLESSEN VAN 30 MINUTEN OP EEN PAARD NAAR KEUZE!

Om mee te dingen naar de super hoofdprijs is een additioneel bedrag van EUR 20 per lot verschuldigd. Je kunt zo'n super lot alvast op de website kopen (onder tickets) met PayPal of Creditcard. Op de demodag ontvang je dan, in ruil voor het uitgeprinte ticket, een lotnummer waarmee je kunt deelnemen aan de loterij.

Voorwaarden loterij:

- De trekking vindt plaats direct na de laatste demonstratie, in het bijzijn van het aanwezige publiek;

- Er kan alleen aanspraak worden gemaakt op de prijzen door het originele lot met winnende lotnummer te overhandigen (een foto van het lot als "bewijs" telt niet - bewaar het originele lot dus zorgvuldig!;

- Wanneer de winnaars van de eerste en tweede prijs op het moment van de trekking niet (meer) aanwezig zijn op de manege, zullen de taarten worden verloot onder het aanwezige publiek;

- Op de niet- bederfelijke onderdelen van de prijzen kan tot uiterlijk 6 maanden na de trekking aanspraak worden gemaakt door de winnaars;

- Winnende lotnummers, waarvan de prijs niet direct op de demodag wordt opgehaald, worden bekend gemaakt op de website, de Facebook pagina en Instagram van de Zonneruiters. Winnaars dienen zelf contact op te nemen met de Zonneruiters om de prijs alsnog op te halen.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Lot met Jackpot
    €22
    €22
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement