ONZE PLANNEN

Een nóg fijnere plek voor dier en mens

ZNRR - Stalgebouw nieuw.jpg

HET STALGEBOUW

Stallen. Daar houden wij en onze Zonnepaarden niet van. Zeker niet wanneer ze klein, donker en bedompt zijn zoals nu het geval is. Weg ermee!

In plaats van een gebouw met gescheiden boxen komt er 1 grote loopstal, met twee ruime boxen voor als we een keer een ziek paard hebben. De paarden kunnen in de nieuwe stal schuilen voor de zon, regen en wind zonder opgesloten te zijn!

Het nieuwe stalgebouw biedt daarnaast ruimte voor de zadelkamer, het voerhok en zelfs een toilet!

HERINDELING TERREIN

We gaan het een en ander verplaatsen, zodat we de beschikbare ruimte beter kunnen gaan gebruiken.


De paddock wordt ruimer en er komt een tweede (kleine) rijbaan die, wanneer niet in gebruik, open staat en deel uitmaakt van de paddock zodat de ruimte écht optimaal kan worden benut.

Daarnaast zal er meer groen geplaatst worden op het terrein en komen er meer voerpunten voor de paarden.

Op de tekening hiernaast kun je zien wat de nieuwe indeling wordt.

ZNNR - Plattegrond nieuw.jpg
ZNNR - Stal nieuw rondom.jpg

DUURZAAM EN ENERGIEZUINIG

Het stalgebouw zal worden gemaakt van duurzame, makkelijk te onderhouden materialen met een natuurlijke uitstraling.

Op het dak van het stalgebouw worden hoog rendement zonnepanelen geplaatst, waarmee we (in theorie) voldoende stroom kunnen opwekken voor ons eigen gebruik.

Alles is erop gericht zo energiezuinig en duurzaam mogelijk te zijn, zodat we weer 30 jaar vooruit kunnen!

 

+31235316377

©2018 by De Zonneruiters/ Stichting Bosch en Vaart. Proudly created with Wix.com