top of page

AANDACHT EN KLEINE GROEPEN
 

Opzadelen01.JPG

MEER DAN ALLEEN PAARDRIJDEN

Op een paard rijden is leuk, maar er kan nog zoveel meer!

 

Daarom besteden we in onze lessen ook veel aandacht aan grondwerk (opdrachten uitvoeren met het paard zonder erop te zitten) en alles wat er verder bij het houden van paarden komt kijken zoals opzadelen en verzorging.

Spelen07.JPG

WACHTLIJST

We hebben een lange wachtlijst voor (proef)lessen. Inmiddels bedraagt de wachttijd voor beginners 9 maanden tot een jaar, voor populaire dagen kan dit nog verder oplopen. Voor gevorderde ruiters (met meer dan 2 jaar ervaring bij een andere manege) komt er incidenteel wel eerder een plekje vrij.
 
Wil je je aanmelden voor een proefles? Dat kan via dit inschrijfformulier. Let op: ook hiervan kan het soms even duren voordat er een plekje vrij is.

DSC_0216.jpg

AANDACHT

Aandacht vinden we belangrijk, voor zowel de paarden als de ruiters. Daarom geven wij les in kleine groepen.

Wij streven ernaar dat er maximaal 6 ruiters per les worden ingedeeld.

DSC_0277.jpg

SAMENWERKING STAAT CENTRAAL

Wij leren onze Zonneruiters niet hoe ze de baas over een paard moeten spelen, maar hoe ze, op een leuke en diervriendelijke manier, met een paard kunnen samenwerken.

Onze ervaring is dat leerlingen door deze aanpak ook veel over zichzelf leren; ze gaan om met een dier dat een heel andere taal spreekt, dat veel sterker is, maar dat toch luistert. Allemaal door duidelijk en vriendelijk te zijn en met een goed plan te komen!

bottom of page