ONZE ORGANISATIE

Een vereniging en een stichting

De organisatie bestaat eigenlijk uit twee delen: De Zonneruiters en Stichting Bosch en Vaart.

De Zonneruiters is de vereniging en van hieruit wordt alles geregeld met betrekking tot de lessen. Wanneer een kind bij ons gaat rijden, wordt hij/ zij ingeschreven als lid van de Zonneruiters.

Stichting Bosch en Vaart "beheert" het terrein en alles wat erop staat. Door deze splitsing kunnen we het terrein en de paarden, buiten de lessen van de Zonneruiters om, ook voor activiteiten gebruiken die niet aan de vereniging en haar leden gerelateerd zijn. Bijvoorbeeld coachingsessies met paarden of grondwerklessen aan volwassenen.

Er is geen winstoogmerk - alle inkomsten worden besteed aan (verbetering van) het terrein en natuurlijk verzorging en onderhoud  van de paarden. Met behulp van de inkomsten uit de stichting proberen we de we lestarieven zo betaalbaar mogelijk te houden.

BESTUUR

Het bestuur van zowel de vereniging als de stichting bestaat uit vrijwilligers. Allemaal mensen die in hun vrije tijd hun best doen de manege draaiend te houden zodat we onze lessen kunnen blijven geven en onze leerlingen ten volste kunnen genieten van de omgang met de paarden.


Ieder heeft een eigen taak binnen het bestuur en er wordt maandelijks vergaderd over lopende zaken met de bedrijfsleider en de hoofdinstructeur samen.

We zoeken nog bestuursleden voor zowel de vereniging en de stichting!

43293058_2234772636744079_45185238570400