top of page

VRIJWILLIGERS

Bij onze grote groep vrijwilligers voel je de liefde voor paarden en de natuur duidelijk terug. 


De paarden hebben alle dagen hun verzorging nodig en vele handen maken licht werk. We zijn dan ook heel blij met onze grote groep vrijwilligers. We vinden het belangrijk dat er gezellig samengewerkt kan worden en dat iedereen zichzelf kan zijn. 

Op dit moment werken er ongeveer 50 vrijwilligers bij ons. Ieder brengt ons iets anders, en komt wat anders halen. Waar de één z’n draai weer komt vinden in het werkleven, komt de ander juist tot rust van het werkleven. Hiermee vervullen we ook een belangrijke maatschappelijke rol. Waar de ene weer start, komt de ander juist tot rust.

We hebben verschillende teams. Zo is er bijvoorbeeld een ochtendploeg die de paarden voert en het terrein van mest ontdoet, er is een tuinploeg en een middagploeg die helpt bij de lessen. Ook in het weekend draait alles volop door. De zaterdag is van de jeugd! Zij pakken met een vaste groep alle klussen die dag op. En op zondag, als er geen manegelessen zijn, hebben de paarden nog steeds hun zorg nodig, deze dag worden de klussen uitgevoerd

door de zondagvrijwilligers.


Heb je interesse om bij één van de vrijwilligersteams aan te sluiten? Kijk dan even bij de vacatures!

VRIJWILLIGER WORDEN

Iedereen is bij ons welkom, ervaring met paarden/dieren is niet noodzakelijk, er is genoeg te doen!

Spelen06.JPG

VRIJWILLIGER WORDEN?

Dat vinden we fijn! Via onderstaande link kun je ons vrijwilligersprotocol inzien, met hierin afspraken en overige belangrijke informatie.

DSC_0012.jpg

WERKZAAMHEDEN

Op basis van beschikbaarheid kunnen vrijwilligers worden ingezet voor de volgende taken:

  • Mest ruimen (rijbaan en paddock);

  • Voeren van de paarden;

  • Klein (groen) onderhoud (vegen, gras maaien etc);

  • Meelopen in de (beginners) lessen;

  • (Kantine) schoonmaakwerkzaamheden;

  • Assistentie bij activiteiten op de manege.


We proberen altijd zoveel mogelijk rekening te houden tijdens de toebedeling van taken met de kennis, ervaring en voorkeuren van onze vrijwilligers, zodat het voor iedereen leuk en interessant blijft!

Buiten03_edited.jpg
bottom of page