top of page

ZONDAGSRUITERS

Voor onze 18+-leden hebben we een hele fijne mogelijkheid. Je mag een paard tweemaal in de week rijden, 1 keer op zondag, 1 keer in een ochtend. Maar dan heb je om de week een uur privéles van Kirsten en voer je op de ochtend dat je ook rijdt.

 

Voor de leerlingen is dit heel interessant omdat je een band met een paard opbouwt. Voor het paard is het heel prettig om een nauwere samenwerking met 1 persoon aan te kunnen gaan. Voor de Zonneruiters is het heel prettig dat de paarden getraind worden. De instructeurs zien de paarden vooruitgaan, in hun beweging, in hun houding maar ook hun mentale balans.

Een win-win-win situatie! Daar houden we van.

Onze zondagsruiters

Ik ben de zondagsruiter van Toety. Toety moet haar buik(je) en haar rugspieren trainen, dat doen we door aan de hand te werken (veel lange teugelen!). Toety maakt me vaak enorm aan het lachen, ze is het er soms gewoon niet mee eens dat ze haar lijf in allerlei bochtjes moet wringen want ja, daar krijg je spierpijn van. Ze kan me dan zo verwijtend aankijken... Gelukkig is Toety erg goed over te halen met knuffels en een een lekker brokje. Ik krijg dan allemaal kusjes (soms met zand), en natuurlijk krijgt ze die ook terug!

Nora

WhatsApp Image 2022-05-20 at 11.37.07 AM.jpeg

NIEUWS

bottom of page