top of page

PUBLIEKSETIQUETTE

Om de rust bij het poetsen, rijden en voeren te bewaren vragen we het publiek zich te gedragen als slippers. We zien jullie graag, maar tot de slipperlijn en niet verder. De slipperlijn start waar de bak begint over het pad. Vanaf daar zijn open schoenen/slippers en publiek niet toegestaan. 

CONCENTRATIE EN RUST

De instructeur heeft een behoorlijke taak om 6 leerlingen en 6 paarden (met hulp van een ondersteuner en een 18-er) in goede banen te begeleiden. Dit vraagt een zekere concentratie en rust. Als de instructeur onrustig is, dan de paarden zeker en dan de leerlingen ook zeker. Om deze reden vragen we jullie om langs de kant de rust te bewaren. 

Onze instructeurs zijn ervaren in het lesgeven, en deze taak houden we graag bij degene die we daar voor hebben ingeroosterd. Zij kennen onze paarden en zij kennen onze werkwijze (zij zijn onze werkwijze). Bemoeienis tijdens de les zien we liever niet.

Ditzelfde geldt ongeveer voor geluidsoverlast vanaf de kant, het is namelijk wel eens zo luid dat we als instructeur onszelf niet kunnen horen denken (dit is dan vaak wel van een jongeren(doel-)groep), en ook dat vergemakkelijkt de begeleiding van 6 leerlingen met 6 paarden niet.

We horen graag wat je vindt of denkt over de les en beantwoorden graag vragen, maar na de les zodat tijdens de les de ogen en aandacht van de instructeur bij de lessers kan blijven. Er zijn momenten dat dat ook nodig is tijdens het in- en uitstappen, dan zal de instructeur dus ook moeilijk aan te spreken zijn. Met vragen kan er ook altijd gemaild worden naar info@dezonneruiters.nl. De mail wordt bijna dagelijks gelezen en altijd zo spoedig mogelijk beantwoordt.

Zo creëren we met elkaar een veilige, gezellige en positieve plek te zijn omdat zowel mens als paard daar het beste in gedijt. 

bottom of page