top of page

Vertrouwenspersoon
manege De Zonneruiters

Iedereen gaat gelukkig met plezier naar de manege, toch kan het gebeuren dat je iets meemaakt wat je niet als prettig ervaart. Vaak helpt het om daar met je instructeur over te praten. Maar soms wil je dat niet of kan dat niet. Misschien is je instructeur er zelf bij betrokken?

 

In dat geval kun je naar de vertrouwenspersoon. Ze luistert naar je verhaal en denkt met jou mee. Ze biedt begeleiding en ondersteuning bij eventuele vervolgstappen. De vertrouwenspersoon doet niets zolang jij daar geen toestemming voor geeft en zal gevoelige informatie over jou nooit met anderen delen tenzij je daar uitdrukkelijk toestemming voor geeft. Niemand komt te weten dat jij de vertrouwenspersoon hebt benaderd.

De Zonneruiters heeft gekozen voor een externe vertrouwenspersoon. Haar naam is Natascha Klerks. Je kunt haar mailen en soms is je hart luchten al voldoende. Je kunt ook een afspraak met haar maken op een plek die voor jou prettig is. Dit hoeft niet bij de manege te zijn. Natascha is opgeleid om dit werk te doen en heeft veel ervaring met ongewenste omgangsvormen en integriteitskwesties. 

 

De Zonneruiters accepteert géén ongewenste omgangsvormen, we willen te allen tijde een veilige omgeving zijn voor onze zonneruiter(tje)s en zonnemedewerkers. Neem dus gerust contact op met Natascha wanneer je daar behoefte aan hebt.


Natascha Klerks
vertrouwenspersoon@gmail.com

Vertrouwenspersoon De Zonneruiters.jpeg
bottom of page