top of page

SPONSOR WORDEN?

Dieren houden en verzorgen is duur. Dierenartskosten kunnen snel hoog oplopen en wanneer een paard met (welverdiend) pensioen gaat, brengt dit ook nog (dierenarts- en onderhouds-) kosten met zich mee. Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk; alle inkomsten worden direct geïnvesteerd in de dieren en de terreinen.

Daarom bieden wij de mogelijkheid om onze dieren te sponsoren. Zodat ze een "spaarpotje" hebben voor dierenartsbezoek of een goed pensioen bij een particulier* of Stichting 't Olde Manegepeerd.

Doneren kan heel eenvoudig met iDeal via de link bij de foto's (deze verwijst door naar de specifieke betaalpagina). Het bedrag kan zelf gekozen worden, alle beetjes helpen! Bij sponsoring van een bedrag van € 20 of meer krijgt u een jaar lang een eervolle vermelding!

* Pensioen bij een particulier kan alleen onder (onze) strikte voorwaarden op basis van een intentieverklaring en, op het moment van pensionering, een contract. Wilt u eventueel de pensioenplek voor een van onze paarden aanbieden of weet u een hele goede plek? Neem dan contact met ons op!

bottom of page