ONZE MEDEWERKERS

Zonder hen geen Zonneruiters!

KIRSTEN

Hoofdinstructeur

Kirsten is bij ons sinds 2015. Als hoofdinstructeur regelt ze de lesindeling, de inhoud van de lessen en houdt ze onze paarden nauwlettend in de gaten.


Kirsten geeft les op vrijdagmiddag en op zondag, aan de zondagsruiters.

CHANTAL

Bedrijfsleider

Hallo allemaal, mijn naam is Chantal Mourik-Kroon en ik ben 38 jaar oud. Ik ben getrouwd met Eelke en wij hebben 2 zoons van 5 en 7, Faas en Fedde. Thuis wonen wij met een hoogbejaarde poes die Poes heet en ik heb al 5 jaar een verzorgpony die Wub heet. Zie foto. ๐Ÿ˜Š
 

Sinds 2 jaar ben ik de bedrijfsleider van deze manege. Ik kan me geen betere werk plek bedenken dan de Zonneruiters. Als je bij ons het terrein op komt dan voel je de fijne energie van de paarden.
 

Zelf vind ik het heerlijk om met veel verschillend mensen te werken. Mensen op de manege hebben 1 ding gemeen, en dat is de liefde voor paarden. Door deze verbindende sleutel kom je snel tot elkaar. Mijn werk als bedrijfsleider is erg gevarieerd. Ik ben verantwoordelijk voor de veiligheid van de paarden, de voerroosters (de paarden moeten wel eten krijgen), en voor de werving en begeleiding van de vrijwilligers. Verder houd ik het overzicht over alle klussen die gedaan moeten worden. Kortom, een echte duizendpoot.


Ik vind het ook superfijn dat wij op een andere manier kijken naar paardenwelzijn en samenwerken met een paard. Onze leerlingen nemen wij mee in deze holistische visie. Mijn doel is dat er straks een grote groep kinderen is die anders kijkt naar hoe je met paarden om kunt gaan en samen kunt werken. Die gedachte maakt mij erg tevreden. 

EMMA

Instructeur

Emma is kind aan huis bij de Zonneruiters. Emma heeft bij ons leren paardrijden en geeft sinds kort zelf les. Emma kom je tegen in de lessen op woensdagmiddag, daarnaast valt ze in wanneer andere instructeurs verhinderd zijn.

MARLOES

Instructeur

Marloes is in juli 2018 als stagaire bij de Zonneruiters gekomen. Ze vindt het lesgeven bij ons zรณ leuk dat ze heeft besloten na haar stage te blijven.

โ€‹

Marloes geeft les op zaterdagochtend.

Instructeur

MARY

Mary is in januari 2019 bij ons gekomen, ze is opgeleid als Freestyle Instructeur Niveau 1 en momenteel bezig aan de TAKT Acadamy Niveau 2. Op een eerlijke manier leren paardrijden staat bij haar centraal.

โ€‹

Mary verzorgt de lessen op maandag.

HANNEKE

Instructeur

Ik ben Hanneke Meerhof, de nieuwe instructeur van manege de Zonneruiters. Ik geef sinds januari met veel plezier op de donderdag les bij de manege.

โ€‹

Ik ben 42 jaar oud, getrouwd met Jeroen, heb twee kinderen, een hond, drie kippen en uiteraard een paard ๐Ÿ˜Š. Zij heet Perla en is een PRE merrie, een Spaans paard. Ik doe van alles met Perla zoals grondwerk, werken aan de hand en de lange teugel, clickertraining, longeren, rijden in de bak en ook buiten door duinen, bos en strand.

โ€‹

Ik rij al 30 jaar paard en het is altijd mijn passie geweest. Wat is er nou leuker dan heerlijk tussen en met de paarden bezig te zijn in de frisse buitenlucht! Ik hou er van de paarden nieuwe dingen te leren op een rustige, paardvriendelijke manier en een band op te bouwen met elk paard waar ik wat mee doe.

โ€‹

Ik heb tot nu toe gewerkt in het onderwijs als muziekdocent. Een jaar geleden heb ik besloten van mijn passie mijn beroep te maken. Ik wilde dat al heel lang en nu had ik de kans. Ik ben ondertussen al een eind op weg met mijn opleiding bij de Gelukkige Ruiter Academie. Enorm leuk en leerzaam om te doen!

โ€‹

Ik heb het heel erg naar mijn zin bij de Zonneruiters. Wat een gezellige manege met het welzijn van de paarden voorop! Ik zie er naar uit iedereen verder te helpen die hier komt rijden.

+31 23 531 63 77

  • Facebook
  • Google Places
  • Instagram

ยฉ2021 by De Zonneruiters / Stichting Bosch en Vaart