top of page
  • Foto van schrijverDe Zonneruiters

TROTS!

15 MEI 2020

 

Jeetje wat een ongelooflijke hoeveelheid werk is er verzet de afgelopen dagen door de hulpvaardige ouders van onze leden, onze medewerkers en natuurlijk ook Bedaf de stallenbouwer! In drie dagen tijd staat er een volledig opgebouwde nieuwe schuilstal te pronken op ons terrein en wat vinden we 'm mooi!


Dat de stal nu staat betekent nog niet dat we 'm in gebruik kunnen nemen, er moet namelijk nog een hoop worden gedaan aan de afwerking om ons van alle gemakken te voorzien.


Een aantal van onze leden, onder leiding van ons jeugdbestuur, gaat ervoor zorgen dat het houtwerk strak in de beits word gezet, zodat het mooier bij de rest van de stal past. Daarna sturen we de aannemer (Pascal Voetelink) weer de schuilstal in om alle wat we nodig hebben (water, elektriciteit, een werkend toilet, sloten etc. etc.) te installeren.


De verbouwing is dus nog zeker niet klaar, maar we wilden toch wel even onze nieuwe trots showen op de website en alle vrijwilligers enorm bedanken voor hun fantastische hulp en inzet bij de opbouw van de stal.


Comments


bottom of page