top of page
  • Foto van schrijverDe Zonneruiters

Vacature: medewerker lesadministratie

29 MAART 2022

 

Wij zoeken een medewerker lesadministratie! In deze leuke functie ben je in dienst van de vereniging. Je legt verantwoording af aan de bedrijfsleider en hoofdinstructeur van de vereniging.


De functie is voor 6 uur, verdeeld over 7 dagen. Je werkt grotendeels vanuit huis.

Als medewerker lesadministratie ben je de brug tussen de leden en de manege. Dankzij jou zijn onze lessen zoveel mogelijk gevuld met tevreden leden. Jij plant proeflessen in voor nieuwe leerlingen, zoekt passende lessen voor doorstromers en schrijft stoppende leden uit.

Wat ga je doen? Dagelijks verwerk je binnenkomende berichten (via mail en website). Deze berichten variëren van ziekmeldingen, aanmeldingen, afmeldingen tot verschillende vragen. Als een instructeur ziek is, regel jij een vervangende instructeur of een inhaalles.


Ieder kwartaal buig jij je over de doorstroompuzzel. Dit is de puzzel die ontstaat omdat leerlingen eens per kwartaal mogen doorstromen naar een nieuw niveau. Jij lost deze puzzel met plezier op!


Je hebt tijdens je werk contact met de bedrijfsleider de hoofdinstructeur. Eens per kwartaal hebben jullie overleg. Ook heb je vaak contact met de penningmeester en instructeurs. Hoewel het dus een zelfstandige functie is, sta je er niet alleen voor.


Ben jij onze nieuwe medewerker lesadministratie? Dan horen we graag van je! Stuur een mailtje naar info@dezonneruiters.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Σχόλια


bottom of page