top of page
  • Foto van schrijverDe Zonneruiters

Coronalesrooster

Bijgewerkt op: 5 jan. 2022

29 NOVEMBER 2021

 

UPDATE: het lesrooster blijft (in ieder geval) gelden tot en met 11 januari. hebben de nieuwe maatregelen ook consequenties voor onze lessen. We hebben zitten denken hoe we dit zo gelijk mogelijk kunnen verdelen. Dat er niet een paar lessen net buiten de tijd vallen, maar juist dat we het delen als groep.


De uitkomst is dat alle lessen de komende 3 weken 40 minuten zullen duren. Hierdoor kunnen een paar lessen inschuiven naar eerder op de dag. En de overige lessen schuiven naar een ander moment in het weekend.

We proberen de paarden voor de beginnersniveaus (1 en 2) klaar te zetten bij aanvang van de les. Zodat de lessers niet de hele les kwijt zijn aan het klaarzetten van hun pony. Van de overige lessen willen we vragen om, net als normaal, ongeveer een half uur voor aanvang van de les op de manege te zijn. Iets later is natuurlijk geen ramp.


Dit betekent voor onze zonnepaarden wel een wat oneerlijke werkverdeling gedurende de week, en het opgeven van hun vrije dag. Maar op deze manier is het 3 weken wel vol te houden. Dit gaat dan ook direct vanaf 29 november in.


Zo komen we er hopelijk met z'n allen zo vlot mogelijk doorheen.


Zie hieronder het rooster voor de komende 3 weken.
Comments


bottom of page