top of page
  • Foto van schrijverDe Zonneruiters

De grote clubactie

2 SEPTEMBER 2021

 

Nu Rico lekker met actief pensioen is (en hij gaat hartstikke goed met Inge op z'n nieuwe plek), is er bij ons plek voor een nieuwe pony. En dát is dus ook precies waar we voor gaan sparen met de grote clubactie! Onze planning bestaat eruit dat we goed moeten bedenken hoeveel geld we nodig hebben (paarden zijn nou eenmaal niet goedkoop).


Voor jullie is het belangrijk om te weten dat we 18 september starten met de verkoop van de loten! En ook voor jullie valt er weer wat te winnen:


Onze individuele topverkoper wint de welbegeerde strandwandeling met Wub (de knapste haflinger in 't land buiten de zonnehaflingers uiteraard!). Wub is super braaf, super knap en super strand-proof!


Ons topverkoopteam (je bent een team met je les) wint dit jaar een extra les waarbij je instructeur je geen lesgeeft, maar meerijdt! (dus, instructeurs, voor jullie is er ook wat te winnen!)


Uitslag is begin december, we zullen zowel een spaarbord bijhouden (om te zien hoever we zijn in ons spaardoel), als een scorebord voor de groteclubactietoppers!

Comments


bottom of page