top of page
  • Foto van schrijverDe Zonneruiters

Ouders weer toegestaan!

Bijgewerkt op: 28 feb. 2022

2 FEBRUARI 2022

 

Ein-de-lijk zijn er 'van hoger hand' weer toeschouwers toegestaan bij de sporten, dit betekent dat jullie, ouders, weer naar de les kunnen komen kijken, binnen de hekken! Dus:

komt dat zien, komt dat zien!

En daarmee is nu een mooi moment voor een klein 'wist-je-nog-dat-je' ofwel de toeschouwers-hoe-heurt-het-eigenlijk.


Kijk naar de les

maar wel vanaf het terras achter de kantine of vanaf de bankjes voor de kantine maar niet IN de kantine. Er staat op het pad naar de stallen een paaltje met een bordje midden op het pad. Vanaf daar willen we geen slippers/open schoenen (meer een zomerse boodschap...) maar ook ouders mogen niet voorbij dat bordje (en dat is dan weer voor elk seizoen). We weten dat het heel aanlokkelijk (en droog) kan zijn om bij de overkapping bij de bak te gaan staan, maar dat is voorbij het bordje... Naast het feit dat we daar ook paarden moeten kunnen neerzetten voor poetsen/voeren en die overkapping enorm gehorig is (dusdanig dat de instructeur zichzelf niet meer kan horen denken als er mensen staan te praten daar).


De kantine is gesloten! Er is daar niks te halen, enkel de kinderen die er laarzen en een cap moeten lenen of hun spullen droog neer willen zetten in de vakkenkast kunnen erin, en rap er weer uit.


Vragen aan de instructeur kunnen vaak achteraf gesteld worden (tijdens het in- of het uitstappen). Wij zullen ons best doen om ons ook af en toe in de 'ouderhoek' te begeven om de vragen in ontvangst te nemen.


Graag laten we het lesgeven over aan de instructeur in de bak. We merken soms dat er 'lesgeefambitie' is langs de kant, neem gerust contact met ons op en wie weet sta je dan later zelf in de bak om les te geven.


Publiek is toegestaan tot dit roze bordje:Comments


bottom of page