top of page
  • Foto van schrijverDe Zonneruiters

Springwedstrijd op 6 maart

31 JANUARI 2022

 

Ben jij gek van springen? Dan ga je dit leuk vinden! Binnenkort organiseren we een springwedstrijd voor onze leden. Doe je mee? De springwedstrijd is op zondag 6 maart 2022. Leerlingen van niveau 5 en hoger kunnen meedoen. Waarom vanaf niveau 5? De deelnemers gaan een parcourtje springen en daarom is het belangrijk dat je goed kan galopperen en sturen. Weet je niet welk niveau jouw les is? Vraag het aan je instructeur of kijk bovenaan je lesblad.


We gaan ervan uit dat er tijdens de wedstrijd weer publiek is toegestaan. Gezellig! We hebben er veel zin in. We hebben trouwens ook veel zin in de wedstrijd waaraan ouders en verzorgers mee kunnen doen... Lees meer onderaan dit bericht.


Praktische info over de springwedstrijd Alle praktische info op een rijtje:


  • Datum: zondag 6 maart

  • Tijd: van 9.00 uur tot 16.30 uur

  • Kosten: 25 euro p.p.

  • Niveau: niveau 5 en hoger

  • Vol = vol!

Als jouw plaatsje is gereserveerd, krijg je een week voor de wedstrijd meer informatie van ons. Je hoort dan hoe laat je aanwezig moet zijn, hoe laat de prijsuitreiking is en hoe laat het is afgelopen.


Aanmelden Aanmelden kan tot maandag 14 februari. Meld je aan via dit formulier of door een mail te sturen naar info@dezonneruiters.nl. Je mag daarbij doorgeven op welke twee pony’s je het liefst wil meedoen. We proberen rekening te houden met je wensen. Geen garantie dat het lukt. :)


Taartwedstrijd: ‘De gouden klopper’

Bakt jouw ouder of verzorger de mooiste en lekkerste taarten? Laat ze meedoen met de taartwedstrijd ‘De gouden klopper’! Tijdens de springwedstrijd worden de taartpunten verkocht met koffie en thee. Iedereen die op het terrein is, kan lekker smullen en daarna stemmen op haar of zijn lievelingstaart. De taart met de meeste stemmen wint een prijs. Aanmelden voor de taartwedstrijd is niet nodig.


Sponsoren gezocht

Voor onze springwedstrijd zoeken we sponsoren. Voor 50 euro hangt jouw vlag of doek tijdens de wedstrijd de hele dag op onze manege. Goed te zien voor iedereen die bij de wedstrijd komt kijken of langs komt lopen. Langer laten hangen kan ook: voor 250 euro siert jouw vlag of doek onze manege voor een heel jaar. Wil je sponsor worden? Neem contact met ons op via info@dezonneruiters.nl.

Commentaires


bottom of page