top of page
  • Foto van schrijverDe Zonneruiters

Tariefverhoging

14 DECEMBER 2021

 

In de bestuursvergadering op 8 december is besloten dat het helaas noodzakelijk is om vanaf januari 2022 de tarieven voor het lesgeld te verhogen. De reden leggen we graag aan je uit. Zoals je vast weet heeft onze manege 6 jaar geleden een nieuwe start kunnen maken onder de bezielende leiding van onze geweldige hoofdinstructeur Kirsten. Kirsten is in dienst bij de vereniging en is - samen met bedrijfsleider Chantal van de stichting (die 3 jaar geleden het stokje overnam van Nora) - de spil van de manege. Zij wisselen onderling taken uit en zijn een hecht team. Sinds 2020 zijn de vereniging (lessen voor de leden) en stichting (beheer manege) formeel gescheiden, maar de vereniging is de grootste klant bij de stichting en moet de begroting van de stichting dekken.


Als bestuur weten we het zeker: zonder Kirsten en Chantal zou er geen manege De Zonneruiters zijn!


De uren die Kirsten en Chantal de afgelopen jaren voor de vereniging en stichting hebben gewerkt staan in schril contrast met het salaris dat wij hebben kunnen uitkeren. Heel veel van het werk dat zij doen is dus vrijwillig en verrichten zij vanuit liefde voor de paarden en de vereniging. Het bestuur vindt het meer dan hoog tijd om hen enigszins tegemoet te komen en daar is budget voor nodig. We vinden het als bestuur redelijk dat we daar als leden een steentje aan bijdragen. Het komende jaar gaan we óók hard werken aan andere inkomstenbronnen, maar daarover lees je hieronder meer.


De nieuwe tarieven zijn als volgt en gaan in per 1 januari 2022:

Kwartaal I - 195 euro Kwartaal II - 195 euro Kwartaal III - 145 euro (vanwege de zomervakantie geldt in kwartaal III een ander tarief) Kwartaal IV - 195 euro Ledencontributie: 25 euro per jaar

Comments


bottom of page