top of page
  • Foto van schrijverDe Zonneruiters

VERTREK NORA

Bijgewerkt op: 12 mrt. 2021

15 MAART 2019


 

Nora, onze ontzettend gewaardeerde bedrijfsleider, stopt per 1 april met haar werkzaamheden bij ons omdat haar taken voor en bij de Zonneruiters niet meer te combineren zijn met haar nieuwe baan.


Drie jaar geleden kwam ze bij ons en samen met Kirsten heeft ze de manege gemaakt tot wat het nu is! Samen hebben ze de Zonneruiters van een "traditionele" manege met een ledentekort, veranderd naar een plek waar het plezier voor en met paarden centraal staat. Het was niet altijd makkelijk, dus we zijn Nora echt ontzettend dankbaar voor haar tomeloze inzet, enthousiasme en doorzettingsvermogen! Zonder haar hadden we dit echt niet bereikt!


Natuurlijk verdwijnt Nora niet helemaal van de manege, ze blijft de vaste zondagsruiter van Toety en op de achtergrond (gelukkig!) actief betrokken bij de Zonneruiters.


Nora weet dus zo'n beetje àlles van de manege en zoveel mogelijk van haar kennis heeft ze de laatste paar maanden overgedragen aan Chantal:Chantal is vorig jaar bij ons gekomen als secretaris in het bestuur van de Stichting. Ze ondersteunde Nora daarbij ook in haar taken als bedrijfsleider en kan nu dus het stokje volledig overnemen.


Nogmaals, ook hier: Nora, ontzettend bedankt voor je inzet en heel veel succes en plezier bij je nieuwe baan!

Comments


bottom of page