top of page
  • Foto van schrijverDe Zonneruiters

Zomerrooster 2021

9 JUNI 2021

 

Zoals bekend (als het goed is, anders altijd te vinden bij het blokje belangrijke data onder de activiteitenkalender) is de manege 19 juli tot en met 15 augustus gesloten. Dit zijn de middelste 4 weken van de zomervakantie. De paarden hebben vrij en behalve hun dagelijkse verzorging en onderhoudstraining van de zondagsruiters gaan zij ook even lekker lummelen!


Dit betekent dat we de eerste en de laatste week van de schoolvakantie open zijn. Logischerwijs zijn sommige mensen al lekker op vakantie, een dagje weg, op avontuur met vrienden. Heerlijk! Maar het levert voor ons (bijna) lege lessen op.


Dus zoals elk jaar proberen we weer van iedereen te achterhalen wanneer die er WEL is. Zodat we eventueel wat lessen kunnen samenvoegen (en later op de dag laten lessen, als de temperatuur alweer iets gezakt is eventueel). Als het goed is heeft iedereen een Googleformulier gehad om daarop de aanwezigheid aan te geven. We willen graag 1 juli het rooster afhebben en dat met iedereen delen. Dus vul je aanwezigheid in!


Heb je nog geen Googleformulier gehad? Stuur even een mailtje naar info@dezonneruiters.nl.

Σχόλια


bottom of page